Не е лесно да си звезда – да си винаги на показ, да се ровят в личния ти живот, да бъдеш непрекъснато преследван от папараци… Но има и нещо хубаво – „професията“ ти изисква да си винаги на ниво, с безупречна класа. Да блестиш като слънцето, да даряваш радост и надежда. А това винаги сме свързвали с усмивката – много красива, подчертаваща индивидуалния чар, ослепителна, блестяща и изпълнена със здраве и живот.

Такива са лъчезарните холивудски звезди – в меката на световното кино усмивките са задължително толкова ослепителни, че чак ти се завива свят, прилични на перленобяло бижу, с една дума – блясък, та чак до възможно най-високите висини! Само така можеш да си винаги желан и търсен за истински хубавите филми, за списанията, които всички чакат с нетърпение и нескрит интерес, за всички медии – и навсякъде най-мощното оръжие си остава само едно – белите, прави, правилно наредени, – направо съвършени – зъби.

Но дали звездите са блестели толкова силно още по рождение?

Не, съвсем не – най-добрите в света ортодонти са се погрижили за тях с помощта на най-добрите достижения на денталната медицина. И ето така наука и изкуство създават своите истински шедьоври.

Е, значи има надежда и за нас, простосмъртните, които също искаме да се сдобием с подобна усмивка! За всички стоматолози, които коват своите шедьоври в естетическата ортодонтия, са видими съвсем дискретните или пък коренни промени в областта на грижата за усмивката на звездите. Така, чрез тяхното изкуство, е още по-засилено ослепително красивото лично излъчване на онова, което е най-важно за актьора – неговото лице.

Чрез тази естествена тайна на професията, и родните ортодонти си „сверяват старателно часовника“ с възможно най-високото ниво в бранша, тъй като естествено е, че звездите имат най-добрите в света зъболекари. С други думи – красотата и чудото на промяната, в помощ на природните дадености, днес носят своето модерно име – ортодонтия.

Международните стандарти са доведени до съвършенство, за да направят постижима идеалната усмивка, която е задължително блестяща не само от красота, но и от здраве, и е само на крачка от естествената си форма и подредба на зъбите, напълно в естествена хармония с индивидуалните данни на нейния притежател – известен или не.

Но как го правят те? Т. е. – как да го получим и ние?

Първото и основно оръжие тук е да се доверите на добър ортодонт и да се заредите с търпение – излишно е да повтаряме, че всички хубави неща стават бавно. Само така ще имате холувидска усмивка за цял живот и ще блестите точно като звезда, макар и да живеете в България.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро и полезно съдържание по време на Вашият престой. Продължавайки да използвате сайта, означава, че Вие се съгласявате с използването на бисквитките.