В много от модерните клиники по естетична дентална медицина се предлага лечение и профилактика на най-високо ниво, съчетани с невероятно търпение, внимание и професионализъм, които се помнят с голяма благодарност от всеки, подложил се на такава цялостна корекция на усмивката, за цял живот.

Така зъбно-челюстните деформации на много деца и възрастни се поправят с брекети и апарати, “сверили часовника” си с най-съвременните и модерни модели на ортодонтията в САЩ (безспорни лидери в света) и западноевропейската школа – 3М UNITEK, AMERICAN ORTHODONTICS, FORESTADENT, LEONE.

дентални клиники и ортодонт специалистите в тяхВ тези модерни клиники на промяната се получава наистина професионална помощ на най-високо ниво, правят се всички нужни пълни изследвания и се назначава оптималният вариант на лечение за една наистина ослепителна, блестяща от здраве и красота усмивка.

Излишно е да казваме, че тя дава често коренно повишено самочувствие, потиснато преди това от комплекса, причинен от не дотам естетичния външен вид.

Така то става естествена даденост в ежедневието на подложилите се на такова лечение и се променя често визията на цялото лице, чиито черти се изменят и стават често чувствително по-правилни, а към зъбите се прибавя и завиден ослепително бял цвят.

Най-подходящата възраст за лечение с брекети

Апаратите, посредством които се изработва тази “пълна промяна”, са два вида: лечебни и профилактични. Най-подходящата възраст за лечение с брекети е от шест до петдесет и шест години, дори повече, тъй като в последните години се забелязва увеличаване броя на възрастните пациенти, които търсят помощта на естетичния ортодонт.

Причината е фактът, че нелекуваните или лекуваните без успех зъбни деформации в ранна възраст оставят у потърпевшите определен дискомфорт, много силно понижено самочувствие и водят до цяла поредица от оплаквания като сериозни затруднения при хранене, вследствие на което се появяват проблеми в храносмилането, а често е затруднено дори дишането. Говорните смущения са също следствие на тези дефекти, стига се за съжаление дори до много ранна загуба на зъби вследствие на травматичната захапка.

Фиксираните брекетни

Системи от най-модерно естество дават възможност за много фина и прецизна коректура на всички зъби от вашата усмивка.

Необходимо е дебело да се подчертае, че този метод с най-високо качество съвсем не бива да бъде причина за каквото и да било понижено самочувствие на предприелите тази определено много важна стъпка в живота.

Според ортодонтите с дългогодишна практика

С възрастните пациенти се работи с удоволствие – болният вече е изтърпял прекалено дълго лошото състояние на „паспорта“ на своето лице пред околните си и идва при ортодонта напълно мотивиран и убеден в неотложната за него вече нужда от назначаване на дентално лечение.

Тези пациенти вече категорично са решили да си подарят едно ново лице, с повишено здраве и естетика, за които често много дълго са чакали и мечтали.

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро и полезно съдържание по време на Вашият престой. Продължавайки да използвате сайта, означава, че Вие се съгласявате с използването на бисквитките.